HomeDown UnderNieuw-ZeelandTasman's Novum
Rondreis Nieuw-Zeeland

Tasman's Novum

31-daagse rondreis

Vertrekdata
18 oktober 2015
14 februari 2016
Meer data

vanaf: € 5.995
Meer informatie aanvragen p.p. o.b.v. 2 volwassen personen Reviews
92

Rondreis Nieuw-Zeeland – Tasman’s Novum

Ontdekkingsreiziger Abel Tasman miste de Cook Strait, de bergen rond Milford Sound en het naar hem vernoemde Abel Tasman Nationaal Park. Gelukkig kunt u verder gaan waar Abel Tasman’s avontuur stopte. Tijdens deze rondreis door Nieuw-Zeeland gaat u in een uiterst comfortabele camper op zoek naar de natuurschatten van dit prachtige land.

Niet alleen rijdt u met uw camper over mooie slingerweggetjes over het schilderachtige Coromandel schiereiland, u trekt er ook te voet op uit. Zo ontdekt u met een plaatselijke gids de stille baaien en zandstranden rond Whitianga. Bij het bekende Rotorua aanschouwt u thermische activiteiten en eenmaal op het Zuidereiland beleeft u een onvergetelijke dag op het turkooizen zeewater en aan de gouden baaien van Abel Tasman Nationaal Park. Dit natuurpark is ideaal om te wandelen en te varen. Maar deze Nieuw-Zeeland rondreis biedt veel meer. Bezoek bijvoorbeeld de zeehondenkolonie bij Westport, bekijk de imposante Fox Glacier en maak een rit over de hoogste bergpas van het land naar Queenstown.

Hoeveel natuurschoon u onderweg ook tegenkomt, in dit land is het onmogelijk om uitgekeken te raken. Terwijl het Fiordland Nationaal Park adembenemende uitzichten biedt, ziet u langs de glooiende kust van ‘The Catlins’ wellicht dolfijnen en pinguïns. Ook de merkwaardige Moeraki Boulders op het strand bij Mouraki zijn zeker een stop waard. Wilt u tussen al het natuurschoon dat u tijdens het rondreizen tegenkomt ook genieten van cultuur? U maakt, geheel naar Maoritraditie, een hangidiner mee, maakt een stadstour door het gezellige Wellington en kunt het Art Deco stadje Napier verkennen. Kortom, deze rondreis door Nieuw-Zeeland biedt ontelbare momenten om nooit te vergeten.

Lees het verhaal

Reisverrijkers

Belevenissen
Harbour Cruise Singapore

Een boottocht door de haven is de meest ideale manier om Singapore te zien. U kunt ontspannen terwijl de imponerende skyline aan u voorbij trekt.

Belevenissen
Kiwi Dundee

Een begeleide wandeling op het Coromandel schiereiland, door bossen, langs hoge bergen en kustlandschappen. Een kennismaking met het erfgoed en de natuur van dit bijzondere deel van Nieuw-Zeeland.

Droomplek
United campers

U slaapt in een uiterst comforta- bele camper naar keuze en kunt uw eigen dagtempo bepalen. Wissel ervaringen uit met het reisgezelschap dat u elke avond treft op de camping, of trek u rustig terug in uw rijdende huis.

Landkaart

Bewaarde
reizen