HomeNoord-AmerikaCanadaKleurrijk Canada
Kleurrijk Canada

Kleurrijk Canada

17-daagse rondreis

Vertrekdata
9 september 2014

Meer data

vanaf: € 4.495
Meer informatie aanvragen p.p. o.b.v. 2 volwassen personen Reviews
27

Rondreis Canada – Kleurrijk Canada

Sommige rondreizen krijgen een extra dimensie wanneer je ze in een bepaald jaargetijde maakt. De rondreis Kleurrijk Canada is zo’n reis. U vertrekt in september en maakt een van de mooiste natuurfenomenen van het noordelijk halfrond mee.

Elk najaar transformeert de Indian Summer de bossen van Canada in een betoverend geheel van kleuren. Vuurrood, knalgeel, een vleugje oranje en wat achtergebleven groen maken van de wouden een schilderij dat iedereen wel aan zijn muur zou willen hangen. Houd uw camera dus bij de hand! Deze rondreis door oostelijk Canada start in Toronto, waar u de CN Tower en andere bezienswaardigheden van de stad ontdekt. Vervolgens gaat u naar de spectaculaire Niagara Falls en bezoekt u het charmante stadje Niagara on the Lake. Geniet van een rondleiding en proeverij op een veenbes- en wijnboerderij en rijdt langs beekjes, herfstbossen en karakteristieke dorpjes richting Ottawa.

Nadat u deze stad heeft verkend, gaat u naar de omgeving van St. Alexis des Monts, waar u in een schitterend gelegen lodge verblijft. U kunt hier verschillende activiteiten ondernemen. Uw Canada rondreis gaat verder naar de mooie stad Québec. Bezoek de historische binnenstad, de Mont Morency waterval en geniet van de smaakvolle Franse invloeden tijdens een lunch bij een lokale crêperie. Ook het sfeervolle Montréal is een bezoek meer dan waard, net als de oude hoofdstad Kingston, dat een groot aantal historische gebouwen uit kalksteen bevat. Voordat u deze rondreis beëindigt, kunt nog eenmaal de prachtige natuur van Canada bewonderen tijdens een 1000 eilanden boottocht.

Lees het verhaal

Reisverrijkers

Belevenissen
Wijn & Spijs

Canada staat niet bekend als culinair wijnland. U ondervindt in de omgeving van Niagara Falls en de sfeervolle stad Montréal dat er wel degelijk goede wijnen en heerlijke gerechten vandaan komen.

Belevenissen
Québec stadswandeling

Het ruim vierhonderd jaar oude centrum van Québec City is de enige ommuurde stad van Noord-Amerika. Het historische centrum met haar kronkelstraatjes en stadspoorten is een lust voor het oog.

Droomplek
Sacacomie Lodge

In de rustieke Sacacomie Lodge geniet u van een onbeperkt zicht op de vrije natuur vanaf het brede, houten bordes. Ook bij het haardvuur, in de spa en verwarmde buitenbaden is het heerlijk toeven.

Begeleiding
Lianne Schröder

Lianne Schröder is een ervaren biologe en werkzaam als projectleider bij Natuurmonumenten. In haar functie neemt ze graag mensen mee de natuur in.

Landkaart

Bewaarde
reizen

Platinalaan 4, 5234 GH 's-Hertogenbosch 088 530 530 5 info@wereldcontact.nl
  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter