HomeDown UnderAustraliëKangoeroe Kompas
Rondreis Australië

Kangoeroe Kompas

31-daagse rondreis

Vertrekdata
2 september 2016

Meer data

vanaf: € 6.795
Meer informatie aanvragen p.p. o.b.v. 2 volwassen personen Reviews
94

Rondreis Australië – Kangoeroe Kompas

Laat u overweldigen door de immense leegte van de Outback en ervaar de vrijheid met al uw zintuigen. Deze rondreis door Australië is een kennismaking met de 400 miljoen jaar oude kloven van Kalbarri National Park. Met de vogelrijke oevers van de Murchison rivier. Met bloemenzeeën zover als het oog reikt. Met typische gehuchtjes en roadhouses. En natuurlijk met een van de meest kenmerkende bewoners van het land: de kangoeroe.

Nadat u Sydney heeft verkend gaat u de Outback in. U reist door het rode hart van Australië en geniet van prachtige zonsondergangen, mooie wandelingen en een bijzonder imponerende omgeving. Na deze tour gaat u met uw camper op ontdekkingsreis langs de oostkust van Australië. Tijdens deze rondreis ontdekt u wat Australië nog meer voor u in petto heeft. Fraser Island bijvoorbeeld, een bijzonder zandeiland dat alleen

bereikbaar is met een terreinwagen. Een prachtige route door het tropisch regenwoud brengt u bij Cape Tribulation. Maak een wandeling door de mangroves of ga op zoek naar de kasuaris. De laatste dagen verblijft u in Cairns. Ga op zoek naar de kleurrijke vissen en reuzenroggen met een glasbodemboot, of verken de onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Tijdens deze rondreis toont Australië zich in optima forma.

Lees het verhaal

Reisverrijkers

Droomplek
Camper

Op deze reis kampeert u in stijl in comfortabele en ruime campers. U heeft keuze uit verschillende types zodat u overnacht in de camper die het beste bij uw wensen past.

Landkaart

Bewaarde
reizen