HomeDown UnderAustraliëKangoeroe Kompas
Rondreis Australië

Kangoeroe Kompas

35-daagse rondreis

Vertrekdata
30 september 2014
15 juni 2015
Meer data

vanaf: € 5.495
Meer informatie aanvragen p.p. o.b.v. 2 volwassen personen Reviews
95

Rondreis Australië – Kangoeroe Kompas

Laat u overweldigen door de immense leegte van de Outback en ervaar de vrijheid met al uw zintuigen. Deze rondreis door Australië is een kennismaking met de 400 miljoen jaar oude kloven van Kalbarri National Park. Met de vogelrijke oevers van de Murchison rivier. Met bloemenzeeën zover als het oog reikt. Met typische gehuchtjes en roadhouses. En natuurlijk met een van de meest kenmerkende bewoners van het land: de kangoeroe.

Nadat u het zonnige Perth heeft verkend, gaat u met uw camper op ontdekkingsreis langs de westkust van Australië. De rotspilaren van de Pinnacles in het Nambung National Park bieden een spectaculair uitzicht. De vlaktes in de Outback lijken oneindig, en af en toe passeert u een gehucht zoals Carnamah langs de Midlands Road. Rust, ruimte en ruige nationale parken zijn wat u in dit deel van Australië aantreft. Tijdens deze rondreis ontdekt u echter wat West-Australië nog meer voor u in petto heeft. Het Ningaloo Reef bijvoorbeeld, de

tegenhanger van het Great Barrier Reef. Ga op zoek naar de kleurrijke vissen en reuzenroggen met een glasbodemboot, of verken de onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Geniet van het uitzicht over het oogverblindende Shell Beach en natuurverschijnselen als de Wave Rock, rijd door wijngebieden, bezoek een walvismuseum en maak een wandeling tussen de gigantische karribomen. Tijdens deze rondreis toont Australië zich in optima forma.

Lees het verhaal

Reisverrijkers

Belevenissen
Kalbarri

U maakt een dagtocht door Kalbarri National Park en bezoekt de kloof van de Murchison-rivier. U krijgt ook minder bezochte delen te zien. U kunt naar de rivier wandelen, zwemmen en kanoën.

Belevenissen
Pinnacles

In Nambung National Park liggen de versteende rotspilaren van de Pinnacles. Ze vormen een maandlandschap midden in de zandwoestijn met de Indische Oceaan op de achtergrond.

Droomplek
Camper

Op deze reis kampeert u in stijl in comfortabele en ruime campers. U heeft keuze uit verschillende types zodat u overnacht in de camper die het beste bij uw wensen past.

Landkaart

Bewaarde
reizen