HomeNoord-AmerikaCanada

Canada

Rondreis Canada

Een rondreis door Canada is een belevenis op zich. Canada is een van de grootste landen ter wereld en heeft naar verhouding een zeer klein inwonertal. Dat laat veel ruimte over voor natuurgebieden en wildernissen die u tijdens uw rondreis kunt ontdekken. Geniet bijvoorbeeld van de indrukwekkende berggebieden, schilderachtige meren, eindeloze bossen, fjorden en uitgestrekte stranden. Maak ook de oversteek naar Vancouver Island, een van de mooiste natuureilanden ter wereld, is iets wat u niet over mag slaan tijdens uw rondreis door Canada. 

Het bijzondere dierenleven van Canada zal ongetwijfeld een onuitwisbare indruk bij u achterlaten. Ga per zodiac op berenexcursie of probeer orka’s te ontdekken tijdens een whale-watching excursie. Ook steden als Toronto, Montréal, Ottawa, Québec en Vancouver zijn zeker een bezoek waard tijdens uw rondreis door Canada. En wat dacht u van de wijnen uit de Okanagan Valley? Tijdens uw rondreis kunt u overnachten in comfortabele, sfeervolle hotels en unieke lodges middenin de natuur. Een van de lodges is zelfs alleen per watervliegtuig bereikbaar.

De reisadviseurs van Wereldcontact zijn u graag van dienst bij het kiezen van een onvergetelijke reis. Ook staan ze voor u klaar om al uw vragen over een rondreis door Canada te beantwoorden. Bekijk ons uitgebreide reisaanbod naar deze indrukwekkende verre bestemming en laat u inspireren.

Wereldcontact organiseert bovendien regelmatig reismarkten, bijeenkomsten en presentaties waar u volop reisplannen kunt maken.

Reisbelevenissen in Canada

Koers op Canada 22-daagse rondreis

Na een overgetelijke reis door de Rocky Mountains, maakt u een achtdaagse cruise door de Inside Passage naar Alaska.

Reisverrijkers
 • DroomplekMS Noordam
 • BelevenissenGlacier Skywalk
vanaf: € 5.795
26
Koers op Canada
Parken Promenade 29-daagse rondreis

Reis per camper door de beroemde natuurparken van Canada en de unieke, minder bekende natuurgebieden van het westen van Amerika.

Reisverrijkers
 • DroomplekFraserway kwaliteitscampers
 • BegeleidingEric Meijer
 • BelevenissenGoing to the Sun Road
vanaf: € 4.495
30
Rondreis Canada en Amerika
Goudsporen 31-daagse rondreis

Maak een wildernistour door Alaska's beroemdste natuurpark, proef de sfeer van saloons en spot beren, wolven en walvissen.

Reisverrijkers
 • DroomplekFraserway kwaliteitscampers
 • BelevenissenDenali
 • BelevenissenStadstour met Dutch locals
vanaf: € 5.745
31
Rondreis Alaska en Canada
Canadese Rockies 14-daagse reis in internationaal gezelschap

14-daagse Lakes, Mountains & Wildlife tour per comfortabele minibus van Calgary naar Vancouver

Reisverrijkers
 • BelevenissenRockies
vanaf: € 2.499
32
Canada
Vancouver Island & Sunshine Coast 14-daagse reis in internationaal gezelschap

Bezoek Vancouver Island, de Sunshine Coast en Whistler op deze betoverende rondreis, temidden van de duizenden eilanden, meren en fjorden aan de Candese Westkust.

Reisverrijkers
 • BelevenissenZodiactours
 • BelevenissenRockies
vanaf: € 2.599
33
Canada
Voorbij de noordpoolcirkel 8-daagse reis in internationaal gezelschap

Ga mee in Yukon naar de noordpoolcirkel, via de echte wildernis rondom de goudzoekers-steden Dawson City en Klondike, en beleef de overweldigende natuur in dit machtige landschap. 

Reisverrijkers
 • BelevenissenInuit
vanaf: € 2.425
34
Canada

Bewaarde
reizen