HomeNoord-AmerikaCanada

Canada

Rondreis Canada

Een rondreis door Canada is een belevenis op zich. Canada is een van de grootste landen ter wereld en heeft naar verhouding een zeer klein inwonertal. Dat laat veel ruimte over voor natuurgebieden en wildernissen die u tijdens uw rondreis kunt ontdekken. Geniet bijvoorbeeld van de indrukwekkende berggebieden, schilderachtige meren, eindeloze bossen, fjorden en uitgestrekte stranden. Maak ook de oversteek naar Vancouver Island, een van de mooiste natuureilanden ter wereld, is iets wat u niet over mag slaan tijdens uw rondreis door Canada. 

Het bijzondere dierenleven van Canada zal ongetwijfeld een onuitwisbare indruk bij u achterlaten. Ga per zodiac op berenexcursie of probeer orka’s te ontdekken tijdens een whale-watching excursie. Ook steden als Toronto, Montréal, Ottawa, Québec en Vancouver zijn zeker een bezoek waard tijdens uw rondreis door Canada. En wat dacht u van de wijnen uit de Okanagan Valley? Tijdens uw rondreis kunt u overnachten in comfortabele, sfeervolle hotels en unieke lodges middenin de natuur. Een van de lodges is zelfs alleen per watervliegtuig bereikbaar.

De reisadviseurs van Wereldcontact zijn u graag van dienst bij het kiezen van een onvergetelijke reis. Ook staan ze voor u klaar om al uw vragen over een rondreis door Canada te beantwoorden. Bekijk ons uitgebreide reisaanbod naar deze indrukwekkende verre bestemming en laat u inspireren.

Wereldcontact organiseert bovendien regelmatig reismarkten, bijeenkomsten en presentaties waar u volop reisplannen kunt maken.

Reisbelevenissen in Canada

Canadese Rockies 14-daagse reis in internationaal gezelschap

14-daagse Lakes, Mountains & Wildlife tour per comfortabele minibus van Calgary naar Vancouver

Reisverrijkers
  • BelevenissenRockies
  • BelevenissenBanff
vanaf: € 2.635
32
Canada
Vancouver Island & Sunshine Coast 14-daagse reis in internationaal gezelschap

Bezoek Vancouver Island, de Sunshine Coast en Whistler op deze betoverende rondreis, temidden van de duizenden eilanden, meren en fjorden aan de Candese Westkust.

Reisverrijkers
  • BelevenissenZodiactours
  • BelevenissenRockies
vanaf: € 2.825
33
Canada

Bewaarde
reizen