Reisadvies

ExperienceTravel

ExperienceTravel

ExperienceTravel biedt hoogstaande service met een uitmuntend kwaliteitsniveau. ExperienceTravel ontwerpt onvergetelijke, exclusieve reizen naar de mooiste plekken op aarde voor individueel ingestelde reizigers. Uw interesses en reiswensen zijn daarbij het uitgangspunt. U heeft keuze uit meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. De reisspecialisten nemen graag de tijd voor u en bezoeken u indien gewenst bij u thuis om uw reiswensen door te nemen. Omdat elke reiziger uniek is, zijn geen twee reizen hetzelfde bij ExperienceTravel. Daarnaast biedt ExperienceHolidays uw ideale City trip of Beach break. Ga er even helemaal tussenuit en ontdek één van de 70 steden of 50 Beach break bestemmingen.

Logo Travelworld

Travelworld

Travelworld biedt een uitgebreid aanbod aan individuele camperreizen, autoreizen, fly & drives, safari’s, strandarrangementen, startpakketten, stedenreizen en cruises. Op de website staan dynamische en flexibele reizen naar veel verre bestemmingen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, de Caribbean, Afrika, Azië en Down Under. Als u een reis ziet die u aanspreekt kunt u eenvoudig een online-aanvraag insturen voor een gratis, persoonlijke offerte. Een van de reisadviseurs neemt daarna contact op om te helpen met het samenstellen en reserveren van de verre reis. Het is mogelijk om de reis op maat te laten aanpassen naar uw wensen. Daarbij wordt altijd gekeken naar de beste en voordeligste mogelijkheid.

VoyageCulture logo

Voyage & Culture

Voyage & Culture biedt kwalitatieve, culturele ontdekkingsreizen waarbij thema’s als geschiedenis, literatuur, muziek, architectuur alsook actualiteit inhoud geven aan de reis. Dankzij het uitgebreide netwerk is Voyage & Culture in staat om al 25 jaar deuren te openen die gewoonlijk gesloten blijven voor reizigers. Zo kunt u bij de depots van Staatsmuseum de Hermitage en verscheidene particuliere kunstcollecties of bezoekt u premières en repetities backstage in beroemde theaters. Daarnaast reizen er bijzondere sprekers met u mee die lezingen en inhoudelijke voordrachten geven.

Senior vakantieplan Logo

Senior vakantie plan

Met ruim 45 jaar ervaring in de reiswereld is Senior Vakantie Plan uitgegroeid tot een reisorganisatie met een eigen gezicht en aanpak voor de oudere reiziger. U kunt kiezen uit vakanties in de Benelux en verder weg binnen Europa. Alle reizen zijn uiteraard tot in de puntjes voorbereid. Uit voorzorg biedt Senior Vakantie Plan reisleiding met een verpleegkundige achtergrond, een geruststellende gedachte. Ook regelen we graag vervoer vanaf huis voor u. Rond de feestdagen worden er kerst- en nieuwjaarsarrangementen georganiseerd in een gezellige sfeer met gelijkgestemde reisgenoten.

Academische reizen logo

Academische Reizen

De reisprogramma’s van Academische Reizen worden het hele jaar door ontwikkeld in nauw overleg met de wetenschappelijke reisleiders. Dit zijn specialisten op velerlei vakgebied: kunsthistorici, classici, archeologen, musicologen. Het zijn altijd mensen die graag hun kennis overbrengen aan de deelnemers met gelijkgerichte belangstelling. De gezelschappen bestaan uit maximaal 25 personen en de hotels en maaltijden zijn van een zeer goed niveau. Waar mogelijk wordt aangesloten op de actualiteit van bijvoorbeeld tijdelijke tentoonstellingen of culturele manifestaties. Het reisaanbod staat op de website en wordt een aantal maal per jaar in het magazine Cultoura gepresenteerd.

Logo Makor reizen

Makor

Makor Reizen is een touroperator gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen naar Verre bestemmingen. Wij organiseren compleet verzorgde culturele groepsreizen waarbij we veel waarde hechten aan de waardering van de klant. Naast cultuur staan ontmoetingen met mensen en bezoeken aan bijzondere projecten vaak centraal in onze programma’s. De groepsreizen hebben als kenmerk dat er in een rustig tempo gereisd zal worden met minimaal 10/12 deelnemers en maximaal 18 deelnemers. Tevens gaat er een Nederlands sprekende reisbegeleider mee op reis vanuit Nederland. Wij streven er naar om deze services voor een zo voordelig mogelijke prijs aan te bieden.

Het is ook mogelijk om uw eigen Groepsrondreis, Autoreis, Themareis of Gemeentereis samen te stellen. Maatwerk is één van de specialiteiten van Makor Reizen.